Adobe Creative Cloud for enterprise - käyttöönotto ja hallinta

Luova vapaus yhdessä täydellisen hallinnan kanssa

Creative Cloud for enterprisen avulla voit valita yritykselle parhaiten sopivat lisensointi- ja käyttöönottovaihtoehdot. Työ on yksinkertaista, kun hallitset käyttäjiä ja heidän lisenssejään keskitetysti. Saat yritystason suojauksen ja asiantuntija-apua aina tarvitessasi.

 

Katso, miten Creative Cloud for enterprise yksinkertaistaa lisenssienhallintaa.

Creative Cloud for enterprise on suunniteltu sopivan sisällön oikea-aikaiseen luontiin oikeille asiakkaille.

 

Kaiken hallinta yhdeltä hallintapaneelilta
Voit hallita käyttäjiä ja heidän oikeuksiaan Adobe Admin Consolien avulla. Lisää tai muuta käyttäjien tarpeen mukaan ja määritä lisenssejä uusille käyttäjille, kun työntekijät vaihtuvat. Paketoi ja ota käyttöön Adoben sovelluksia eri käyttöjärjestelmissä ja kielillä.

 

Ryhmätyö yhteisessä käyttöympäristössä
Creative Cloud for enterprise hallituilla palveluilla ja Adobe Marketing Cloud jakavat saman teknologiaympäristön, ja kaikki sisältö on suojattu palomuurin takana single-tenant-palvelimella. Luovat ja markkinointitiimit voivat tehdä ryhmätyötä suojatusti ja saada sisällön markkinoille nopeammin.

 

Nopea aloitus erityisen tuen avulla
Adoben perehdytysasiantuntija tekee yhteistyötä organisaation kanssa, jotta varmistetaan, että käyttöönotto edistyy sujuvasti ja yritys osaa hallita ohjelmistolisenssejä. Saat myös erityistä yritystason asiakaspalvelua, johon sisältyy puhelin- ja sähköpostituki 24/7, joten ongelmat voidaan ratkaista nopeasti.

 

Pysy luovuuden eturintamassa.
Luova henkilökunta voi käyttää verkossa satoja opastusvideoita, joita on suunniteltu kaikille kokemustasoille — suoraan selaimissa, tableteissa ja jopa Adobe-sovelluksissa. Osana Asiantuntijapalvelut-ohjelmaa he saavat myös rajattoman määrän henkilökohtaisia puhelinistuntoja Adoben asiantuntijoiden kanssa, jotka auttavat työnkulun ongelmien ratkaisussa ja uusien toimintojen mahdollisimman tehokkaassa käytössä.

 

Organisaatiolle parhaiten sopivan käyttöönottovaihtoehdon valinta

Multi-tenant

Hallitse omia erityisiä salausavaimia ja tallenna tiedot Adoben isännöimään multi-tenant-taustajärjestelmään.

Single-tenant

Ota käyttöön suojattu tallennus, jakaminen ja selaus palomuurin takana. Tallenna tiedot Adoben isännöimässä ja organisaatiosi hallitsemassa single-tenant-taustajärjestelmässä.

 

Valitse käyttäjätietojen hallintavaihtoehto.

Adobe ID

Adoben isännöimille, käyttäjän hallitsemille tileille, joita yksittäiset käyttäjät luovat, omistavat ja valvovat

Enterprise ID

Adoben isännöimille, yrityksen hallitsemille tileille, joita IT-järjestelmänvalvojat luovat ja valvovat. Organisaatiosi omistaa ja hallitsee tilejä ja kaikkia liittyviä resursseja.

Federated ID

Yrityksen hallitsemille tileille, jotka saavat käyttäjätietoprofiilit organisaation kertasisäänkirjauksen (SSO) käyttäjätietojen hallintajärjestelmästä. IT-osasto luo ja omistaa käyttäjätunnukset sekä valvoo niitä. Organisaatiosi omistaa ja hallitsee kaikkia tilejä ja liittyviä resursseja.

 

  Tietoja yrityksestä

Humac on osa MacPeople Oy:tä, Suomen suurinta Apple-tuotteisiin erikoistunutta valtuutettua jälleenmyyjää..

  Yhteystiedot
  Helsinki

Fredrikinkatu 48 A, 10 krs.
00100 Helsinki

puh : 010 230 7300

 

    Turku

Yliopistonkatu 20, Hansatori
20100 Turku

 

    Tampere

Hämeenkatu 5 A, 4. krs
33100 Tampere