Adobe Creative Cloud for enterprise

Mikä on Creative Cloud for enterprise?

Creative Cloud for enterprise antaa yritykselle kaiken tarvittavan loistavien asiakaskokemusten suunnitteluun mille tahansa laitteelle tai kontaktipisteelle. Luo ja tee ryhmätyötä tehokkaasti yhdistetyillä tietokone- ja mobiilisovelluksilla sekä pilvipalveluilla, kuten Adobe Stock. Sisältö suojataan edistyneen salauksen ja suojattujen käyttöönottovaihtoehtojen avulla. Voit optimoida tulokset integroimalla Creative Cloud for enterprisen Adobe Marketing Cloudiin.

 

Sisällön nopeuden edistäminen koko organisaatiossa

Creative Cloud for enterprise on suunniteltu sopivan sisällön oikea-aikaiseen luontiin oikeille asiakkaille.

 

Tehokas sisällön luonti
Suunnittelet kauniita asiakaskokemuksia maailman parhaiden luovien sovellusten ja palveluiden avulla. Adobe CreativeSync yhdistää automaattisesti tietokone- ja mobiilisovellukset sekä pilvipalvelut, minkä ansiosta kaikki resurssit ovat päivitettyjä ja käytettävissä koko ajan. Näin toimitusajat nopeutuvat.
Yritystason toiminnot
Määrität käyttöoikeudet hallitsemalla Creative Cloudia, Marketing Cloudia ja Adobe Document Cloudia yhdellä ja samalla hallintakonsolilla. Saat erityisen asiakastuen 24/7 sekä rajattoman määrän asiantuntijapalveluiden koulutusistuntoja luoville työryhmille.
Marketing Cloud -integraatio
Creative Cloud for enterprise integroituu Marketing Cloudiin. Voit käyttää siitä saatuja tietoja asiakkaiden parempaan ymmärtämiseen, ohjata suunnittelun suuntaa ja parantaa kampanjan investoinnin tuottoa.

 

Laadi miellyttävää sisältöä.

Jatkuva mielenkiintoisen sisällön laadinta ei ole helppoa, mitä asiakkaat kuitenkin odottavat. Teimme tutkimuksen 700 yrityksessä eri puolilla maailmaa tavoitteena ymmärtää, miten nämä täyttävät tämän tarpeen tarjotessaan suosittuja asiakaskokemuksia.

 

Creative Cloud for enterprise sisältää seuraavaa.

Maailmanluokan luovat sovellukset
Saat Adoben luovien sovellusten uusimmat versiot — kuten Photoshop CC:n, Illustrator CC:n, InDesign CC:n ja täysin uuden Experience Design CC:n (beta) — sekä mobiilisovellukset, jotka helpottavat missä tahansa tapahtuvaa luovaa työtä. Kaikki on yhdistetty CreativeSyncin avulla, joten voit aina käyttää uusimpia tiedostoja ja resursseja millä tahansa laitteella.
Pilvipalvelut, jotka nopeuttavat suunnitteluprosessia
Löydät täydellisen kuvan tai videon Adobe Stock for enterprisesta. Löydät täydellisen kirjasimen projekteihin Adobe Typekitistä. Voit käyttää näitä ja kaikkia suosikkiresursseja heti Creative Cloud -kirjastoista, joissa voit myös jakaa tyylioppaita suunnittelun yhtenäisyyden varmistamiseksi. Nämä ja monet muut luovat palvelut ovat käytettävissä sovelluksissa, joten luovuutesi voi jatkua keskeytymättä.

 

Adobe Stock suoraan sovelluksessa
Pikakäynnistä mikä tahansa luova projekti miljoonien koottujen, rojaltimaksuttomien valokuvien, grafiikoiden, mallipohjien, 3D-resurssien, videoiden ja Premium-kokoelmamme avulla — käytettävissä suoraan Creative Cloud -sovelluksissa. Saavutat jopa kymmenkertaisen tehokkuuden verrattuna yleisten kuvapankkipalveluiden käyttöön.
Tarvittava suojaus ja hallinta
Hallitset käyttöönottoa ja lisenssejä yhdellä helppokäyttöisellä Adoben hallintakonsolilla. Suojaat luovat resurssit at-rest- ja in-transit-salauksella ja suojatuilla, erityisillä salausavaimilla. Voit suojata IP:n lisäksi Federated ID:n / kertasisäänkirjauksen (SSO) avulla.

 

Pyydä tarjous Creative Cloud for enterprises 010 230 7310

 

Käyttöönotto ja hallinta yksinkertaisesti

Creative Cloud for enterprise yksinkertaistaa IT-työtä joustavilla, suojatuilla käyttöönottovaihtoehdoilla ja edistyneellä salauksella.

Lisätetoja >

 

Katso video:

 

 

 

  Tietoja yrityksestä

Humac on osa MacPeople Oy:tä, Suomen suurinta Apple-tuotteisiin erikoistunutta valtuutettua jälleenmyyjää..

  Yhteystiedot
  Helsinki

Fredrikinkatu 48 A, 10 krs.
00100 Helsinki

puh : 010 230 7300

 

    Turku

Yliopistonkatu 20, Hansatori
20100 Turku

 

    Tampere

Hämeenkatu 5 A, 4. krs
33100 Tampere