Tietoja Humacista

Humac on osa MacPeople Oy:tä, Suomen suurinta Apple-tuotteisiin erikoistunutta valtuutettua jälleenmyyjää.

Humacin tärkeimmät asiakassegmentit ovat:
luovien alojen yritykset
oppilaitokset
julkishallinnon toimijat

Humacin tausta on oppilaitosmaailmassa, joka on meille vahvaa osaamisaluetta. Ammattitaitoista henkilökuntaamme koulutetaan jatkuvasti erilaisten laiteistojen, oheislaitteiden ja ohjelmistolisenssien ja hankintamallien osalta. Näin voimme tarjota asiantuntevasti varsin laajan valikoiman tietokoneita, mobiili- ja tablettilaitteita sekä ohjelmistoja.

Vuonna 2011 Humacille myönnettiin laajin Adoben jälleenmyyjävaltuutus - Adobe Platinum Certified Partner -status.

Perinteisen luovien alojen yritysten ja oppilaitosmaailman lisäksi Humac on laajentanut tarjontaansa suurempien yritysten tarpeisiin. Humac tarjoaa erilaisia hallintaratkaisuja sekä hankintamalleja uudenlaisten laitteiden ja toimintaympäristöjen laajentuessa perinteisen IT:n rinnalle.

Myymälät

MacPeople Oy:öön kuuluvat 1Store –kauppaketjun myymälät palvelevat kuluttajia, ammattilaisia ja pienyrityksiä. Myymälämme ovat erinomaisia paikkoja tutustua lähemmin moniin Apple-tuotteisiin ja lisätarvikkeisiin.


Tekniset palvelut

Tekniset palvelut -yksikköön kuuluvat järjestelmäasiantuntijamme ja huoltoteknikomme tarjoavat ammattitaitoista käyttäjätukea ja huoltopalveluita. Palvelumme kattavat kaikki IT-järjestelmän ylläpitoon liittyvät toimenpiteet kuten esiasennukset, laitekohtaiset konfiguroinnit, käyttäjätuen, huoltopalvelut, vara- ja vuokralaitteet tilapäistarpeisiin, laitteisto ja –lisenssirekisteröinnin sekä palvelinjärjestelmien ja verkon ylläpidon määriteltyjen kumppanien ja laitevalmistajien kanssa.

Koulutus

Samaan yritysryhmään kuuluva People Group Academy kouluttaa asiakkaitamme käyttämään tehokkaasti luovien alojen työkaluja. People Group Academy on mm. Apple Authorised Training Center -valtuutettu kouluttaja.

 

 

  Tietoja yrityksestä

Humac on osa MacPeople Oy:tä, Suomen suurinta Apple-tuotteisiin erikoistunutta valtuutettua jälleenmyyjää..

  Yhteystiedot
  Helsinki

Fredrikinkatu 48 A, 10 krs.
00100 Helsinki

puh : 010 230 7300

 

    Turku

Yliopistonkatu 20, Hansatori
20100 Turku

 

    Tampere

Hämeenkatu 5 A, 4. krs
33100 Tampere