Adobe Spark

Adobe Spark

Adobe Spark -sovellukset ovat yksinkertaisia mutta tehokkaita työkaluja mitä erilaisempien esitysten ja tarinoiden tekemiseksi. Ja mikä vielä parempaa, ne ovat oppilaitokselle täysin ilmaisia. Adobe Sparkin avulla oppilaat voivat tehdä nopeasti ja helposti videoita, julisteita ja grafiikkaa tai tehdä kirjoitustehtäviä. Kaikki tämä visuaalisesti näyttävässä ympäristössä, ja tuotokset ovat heti valmiita jaettavaksi luokan kanssa.

Lisätietoja Adobe Sparkista ja Adoben tuotevalikoimasta oppilaitoksille Humac Oppilaitosmyynnistä p. 010 230 7310

Adobe Spark -sovellukset (iOS/Android)

Adobe Spark Post

- grafiikka

Adobe Spark page

- web-sivuje luominen

Adobe Spark Video

- animaatiot ja videot

Adobe Spark for education

Adobe Spark education on osa
Adobe Creative Cloudia

- oppilaitoksille ilmainen

 

Toimii missä tahansa.

Adobe Spark toimii kaikissa tietokoneiden verkkoselaimessa, ja iOS- ja Android-applikaatioina. Voit käyttää erilaisia logoja, värejä, ja muita elementtejä, joilla saadaan aikaiseksi luokan tai oppilaitoksen oma visuaalinen ilme. Tyypillisesti tällaiset ominaisuudet maksavat yii 100€ käyttäjää kohti vuodessa, mutta Adobe Sparkissa ne eivät maksa oppilaitokselle mitään.

"Adobe Spark on käänteentekevä työkalu opetus- ja oppimisympäristössä. Spark-ympäristössä kaikki oppilaat ovat pystyneet luomaan sisältöä ja jakamaan ajatuksiaan hetkessä. Koko työurani ajan olen opettanut oppilaita ja opettajia saavuttamaan parempia tuloksia teknologiaa käyttämällä. Adobe Spark on työkalu, joka erottuu joukosta, koska sen käytöllä on välittömät vaikutukset."

Greg Hodgson, UK teacher & Education Consultant

 

Koulutuksen uusi haaste on oppilaiden valmentaminen nopeasti muuttuvaan digitaaliseen maailmaan - ja työpaikkoihin joita ei ole vielä olemassa.

Digitaaliset taidot, monimutkainen ongelmanratkaisu, kriittinen ajattelu ja luovuus tulevat olemaan merkittävässä roolissa oppilaiden menestyksessä tulevaisuuden työelämässä. Oppilaat tarvitsevat näitä tärkeitä taitoja, ja siksi Adobe tukee niiden kehittämistä.

Yhdessä voimme rakentaa opiskelijoille taitoja, elämää.

"Opettajana minusta tuntuu, että jos emme omaksu uusia teknologioita jäämme jälkeen."

Ted Fox Joyce, Head of Visual Arts, Langley Park

 

Sukupolvi Z. Pää ylös!

Vuosina 1996–2012 syntyneitä kutsutaan nimellä sukupolvi Z. Peruskoulun ja lukion oppilaat kuuluvat tähän joukkoon. Ensimmäiset tämän uuden sukupolven jäsenet ovat jo aloittaneet yliopistossa.

Valitettavasti kaikilla oppilaitoksilla ei ole tarvittavia digitaalisia välineitä ja koulutusta digitaalisten taitojen tehokkaaseen opetukseen. Tämä yhdistettynä tiukkaan talouteen ja ajan ja koulutuksen puutteeseen laittavat opettajat ongelmalliseen tilanteeseen.

Adobe-sovellukset ovat osa ongelmanratkaisua. Ne voivat auttaa voittamaan näitä opetuksen esteitä.

 

Mistä luovuus kumpuaa?

Oppitunnit, joissa saa tehdä omin käsin digitaalisia sivuja ja tarinoita ovat monin tavoin rikastuttavia ja kehittäviä. Adobe Sparkin ja Creative Cloudin avulla voi johdattaa oppilaat elinikäiselle matkalle kohti valoisaa tulevaisuutta. Luovien sovellusten käyttö kehittää myös tarinankerrontaa, visuaalista viestintää ja luovaa ongelmanratkaisukykyä.

 

Adoben tutkimusten mukaan…

Tulevaisuuden työpaikat vaativat luovia ongelmiataitoja. Mutta lähes kolmeneljäsosaa opettajista on sitä mieltä että opetus ei sisällä riittävästi ongelmanratkaisua.

Adobe Spark ja Creative Cloud -sovellusten avulla on mahdollista opettaa olennaisia ongelmanratkaisutaitoja missä tahansa aineessa. Adobe kysyi Britanniassa 400 opettajalta ja 100 koulutusalan päätöksentekijältä, kuinka oppilaita voidaan ohjata luovaan ongelmanratkaisuun.

Lue tutkimuksesta lisää osoitteessa: adobe.com/go/cpsreport

 

Opettajalle

Spark Professional Development -paketti on opettajien ladattavissa veloituksetta. Se sisältää mm. ohjeita, esityksiä, inspiraatiota ym.

Spark Professional Development Kit

  Tietoja yrityksestä

Humac on osa MacPeople Oy:tä, Suomen suurinta Apple-tuotteisiin erikoistunutta valtuutettua jälleenmyyjää..

  Yhteystiedot
  Helsinki

Fredrikinkatu 48 A, 10 krs.
00100 Helsinki

puh : 010 230 7300

 

    Turku

Yliopistonkatu 20, Hansatori
20100 Turku

 

    Tampere

Hämeenkatu 5 A, 4. krs
33100 Tampere