Adobe Creative Cloud - mitä uutta?

ADOBE XD CC

Nopea UX-suunnittelu ja prototyyppien valinta

Suunnittele, laadi prototyyppejä ja jaa vuorovaikutteisia käyttäjäkokemuksia Adobe XD:lla, verkkosivustojen, mobiilisovellusten ja muun suunnittelun kokonaistyökalulla.

ADOBE PHOTOSHOP CC

Parantuneet työkalut ja suorituskyky

Luo nopeampia, helpompia reittejä kaarevuuskynätyökalulla. Seuraat Adobe Stock -resursseja parantuneella ominaisuudet-paneelilla. Maalaat pehmeämmillä siveltimen vedoilla. Organisointi ja reaktioaika ovat parantuneet.

ADOBE DIMENSION CC

Yksinkertaistettu 3D-suunnittelu

Adobe Dimension CC (aikaisemmin Project Felix) helpottaa 2D- ja 3D-resurssien sommittelun tuotekuvien, kohtausten visualisoinnin ja absktraktin taiteen luontia kenellä tahansa.

ADOBE ILLUSTRATOR CC

Nukketeatterin käyristysmuunnos

Luo tai muunna vektorigrafiikan eri osia, kuten hahmon raajoja, tarvitsematta säätää yksittäisiä polkuja tai ankkuripisteitä.

ADOBE ILLUSTRATOR CC

Ominaisuudet-paneeli

Käytä kaikkia ominaisuuksien ohjauksia yhdessä paikassa älykkäällä uudella paneelilla, joka näyttää vain tarvittavat työkalut silloin, kun tarvitset niitä

ADOBE CHARACTER ANIMATOR CC

Paremmat animaation ohjaukset

Triggers- ja Controls-paneelien avulla voit organisoida hahmojen liikkeet visuaalisesti yhteen paikkaan. Asennon vaihdon (pose-to-pose) sekoitus ja fyysiset toiminnot helpottavat animaatioiden elävöitystä.

LIGHTROOM CLASSIC CC

Suorituskyvyn ja vakauden parannukset

Tuot valokuvia, luot esikatseluita ja siirryt kirjastotilasta kehitystilaan aikaisempaa nopeammin. Voit tehdä kätevästi väriin ja sävyyn perustuvia valintoja paikallisille säädöille käyttämällä alueen maskaustyökaluja.

ADOBE STOCK

Liikegrafiikkamallit

Käytä kauniita suunnitteluotsikoita ja animaatioita ammattimaisille videoprojekteillesi Adobe Stock -liikegrafiikkamalleilla, jotka ovat käytettävissä suoraan Premiere Pron sisällä.

ADOBE INDESIGN CC

Loppuviitteet

Kun lisäät dokumentteihin loppuviitteet ja otat ne käyttöön, lukijat voivat hypätä suoraan loppuviitteeseen. Ohjaa loppuviitteiden numerointia, muotoilua ja taittoa

TYPEKIT / ADOBE CAPTURE CC

Visuaalinen haku

Hae täydellinen tekstityyppi projektillesi ottamalla kuva tai näyttökuva haluamastasi kirjasimesta ja käyttämällä sitä hakuun Typekitistä tai Adobe Capturesta.

ADOBE AFTER EFFECTS CC

360/VR-tehosteet ja siirtymät

Luo hämmästyttävää sisältöä entistä nopeammin immersiivisten 360/VR-tehosteiden ja siirtymien työkaluilla, helpommilla liikegrafiikan luontitavoilla käyttämällä datalähtöisiä animaatioita ja paljon muuta.

ADOBE PREMIERE PRO CC

Nopeammat luonti- ja ryhmätyötavat

Voit työskennellä useilla projekteilla samanaikaisesti ja lukita projektit aktivisen muokkauksen aikana, joten voit työskennellä jaetuilla projekteilla samaan aikaan työryhmän kanssa.

ADOBEN VIDEOTYÖKALUT

Nopeutetut valmiit tuotannot

Adboer on päivittänyt kaikkia videosovelluksia, kuten uusia työkaluja VR-kokemusten luontiin, animaatioiden laadintaan ja äänen viimeistelyyn. Lisäksi yksintyöskentelyn tai ryhmätyöskentelyn työnkulkuja on parannettu.

ADOBE AUDITION CC

Tehokkaat ja mukautettavat työnkulut

Automaattinen ducking-toiminto pienentää musiikin äänenvoimakkuutta automaattisesti, kun kuuluu keskustelun tai muita ääniä. Suorituskyvyn parannusten, kuten nopeamman mixdown-toiminnon, avulla voit viimeistellä ääntä nopeasti ja tarkemmin.

  Tietoja yrityksestä

Humac on osa MacPeople Oy:tä, Suomen suurinta Apple-tuotteisiin erikoistunutta valtuutettua jälleenmyyjää..

  Yhteystiedot
  Humac

Fredrikinkatu 48 A, 10 krs.
00100 Helsinki

puh : 010 230 7300

 

    Turku

Yliopistonkatu 20, Hansatori
20100 Turku

 

    Tampere

Kuninkaankatu 21, 5. krs
33210 Tampere